Client: Construction Garry Garbarino

Budget: sales office 250 000

Surface Area: 1500 sq.ft

Mandate: sales office, interior design, common spaces and typical units

Completion date: spring 2011

Concept and challenges: The condo project MÀ is driven by the desire to revitalize the Côtes-des-Neiges neighbourhood. The visit starts with wood partitions, echoing the future parks and gardens that MÀ will be endowed with; a big format color perspective also contributes to illustrate the project. At the heart of the space, the path opens to a white luminous space characterized by purity and elegance. Vaporous signs hanging from the ceiling post the sales plans of the project: their positioning creates a light and aerial scenography. The interior architecture is referencing the universal idea of  ”house”, sensible to the cultural diversity of the sector. The clients buy their home and not just a typical condo.

Partners and collaborators: chbi

photos: © Robert Bock

Share this project

Twitter Facebook Pinterest